• info@taksomeren.nl

  • Bel ons: 0493 - 473717

  • Openingstijden: ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Wie & Wat is TAK?

TAK is een administratiekantoor dat is gevestigd in het Noord-Brabantse Someren. Met een team bestaande uit tien personen zijn onze activiteiten gericht op financiële dienstverlening in de breedste zin van het woord. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het compleet verzorgen van de administratie, jaarrekening, belastingaangiften en advisering op financieel en fiscaal gebied. Ook de salarisadministratie kan door ons verzorgd worden. Daarnaast werkt TAK met een extern gediplomeerd fiscalist/accountant die ingezet kan worden indien nodig.

TAK heeft een groot klantenbestand bestaande uit zzp’ers, mkb’ers, BV’s en VOF’s. Het aantal klanten is al jaren stijgende en dat is niet voor niets; transparantie en klantvriendelijkheid zijn kernwaarden waar wij graag in investeren. U geeft ons het vertrouwen en de verantwoordelijkheid uw financiële huishouding te verzorgen, daar willen wij zorgvuldig mee omgaan. Wij leveren graag maatwerk, want geen enkel bedrijf is hetzelfde en ook de wensen en behoeften zijn voor iedere ondernemer verschillend. Daarom hechten wij veel waarde aan een prettig persoonlijk contact in een informele sfeer, waarin u alle ruimte krijgt uw vragen en verzoeken aan ons kenbaar te maken. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak; u krijgt als klant een vast aanspreekpunt, zodat u altijd toegang heeft tot iemand die goed op de hoogte is van uw situatie.

We willen graag dat klanten zich thuis voelen en vooral thuis blijven voelen bij TAK, en dat dat zo is blijkt wel uit de eerder aangehaalde stijgende clientèle. Maar ook voor startende zelfstandigen die op zoek zijn naar een betrouwbare partij om de juiste eerste stappen binnen het ondernemerschap te zetten, willen wij graag de partij zijn om u hierin van dienst te zijn. Wij weten de weg in belasting- en regeltjesland en helpen u graag in deze fase waarin ongetwijfeld veel vragen op u afkomen.

Naast het directe en persoonlijke contact versturen wij elk kwartaal een nieuwsbrief, waarmee we al onze klanten op de hoogte houden van de actualiteiten en ontwikkelingen op financieel en fiscaal gebied. Uiteraard staan wij u graag te woord wanneer u naar aanleiding daarvan vragen heeft die mogelijk betrekking hebben op uw situatie.

Hebt u interesse in een gesprek, bel ons, dit kan ook 's avonds en zaterdags.

Vriendelijke groeten,
Henry Tinnemans & Claire Witlox

Ik vind TAK heel betrokken, ze denken altijd met je mee, dat doen ze echt heel goed. Eens in de drie maanden komt er iemand langs om me te helpen met de boekhouding. En het is altijd gezellig daar op kantoor, het is allemaal niet te formeel, dat vind ik ook heel prettig.

2016-12-12
Atelier Metverve

TAK Someren

Adres:

Postelstraat 22,
5711 EN Someren

Postadres:

Postbus 61,
5710 AB Someren

Telefoon:

0493 - 473717

Fax:

0493 - 473718

E-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like ons op Facebook

Laatste nieuws

06 december 2021 / Claire Witlox
25 september 2020 / Henry Tinnemans
25 september 2020 / Henry Tinnemans
25 september 2020 / Henry Tinnemans

Nieuwsbrief

Elk kwartaal een nieuwsbrief met de laatste actualiteiten op financieel en fiscaal gebied ontvangen? Meld je aan!

Icon Nijssen Media